Sant Hilari Sacalm 1/12/18

La Jornada de la província de Girona, es va celebrar el passat dia 1 de Desembre a l’Espai Aqua de Sant Hilari Sacalm. Va encetar la Jornada en Josep Espigulé, President de la Societat Catalana d’Educació Ambiental, amb la conferència «Zones humides i aigua, espais de relació i aprenentatge».

Les escoles del Lluçanè
s van exposar el seu projecte Fonts i apadrinament del territori i Fortià Prat, farmacèutic i Màster en Ciència i tecnologia de l’Aigua ens va explicar el projecte «De Font en Font» que porta a terme amb les escoles d’Osona.

A l’espai d’intercanvi d’experiències vam poder gaudir d’un «tastet d’aigues» amb els representants del Departament de Ciències Ambientals de la Universitat de Girona (Geocamb) i vam experimentar els efectes de la contaminació als rius. 

L’empresa Vitae Slow Drinks, ens va explicar la seva experiència de Responsabilitat Social Corporativa, amb l’apadrinament del projecte «De font en font». 

La jornada va concloure amb l’espectacle d’escultures d’aigua de Torrent Pagès que va donar una visió diferenciada de l’aigua com a recurs visual i artístic.